2020-08-29 12:07:00• hírek • Bede Emőke

Halálos késelés történt Szatmárnémeti központjában

Képünk illusztráció. Forrás: Román Rendőrség hivatalos Facebook-oldala
Képünk illusztráció. Forrás: Román Rendőrség hivatalos Facebook-oldala

Hajléktalan férfi késelt meg egy fiatalembert péntek este Szatmárnémetiben, a Coposu sétány bejáratánál. A kórházba szállított áldozat sérülései olyan súlyosak voltak, hogy életét már nem sikerült megmenteni.

A portalsm.ro információi szerint az incidensre 22 óra 30 perc körül került sor a Coposu sétányra vezető gyalogátkelő közelében. A 112-re befutó segélyhívás nyomán a helyszínre egy mentőautó sietett ki, mely a helyszíni ellátást követően a szatmári kórház sürgősségi osztályára szállította a 29 éves sérültet, ám sajnos életét már az orvosok sem tudták megmenteni.


A rendőröknek sikerült rövid időn belül elfogni a késelőt. Miután a szemtanúk is megerősítették, hogy valóban ő volt az elkövető, a hajléktalan férfit a hatóság székhelyére szállították, hogy kihallgassák.


Meg nem erősített információk szerint a támadó elállta a járdán közeledő, fiatalokból álló csoport útját. Amikor a későbbi áldozat arra kérte az illetőt, hogy engedje őket áthaladni, a férfi szempillantás alatt belemártotta kését a fiatalba, majd elmenekült. Pechére nem jutott messzire, hiszen mint említettük, a rendőrségnek sikerült rövid időn belül elfognia.


Amint további információkkal rendelkezünk, cikkünket frissítjük.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: